spreekuur  advieshulp uitkeringen weer van start

Over- leven

En toen leek de tijd ineens stil te staan. Had u ook dat gevoel toen Nederland de lockdown in ging? Naast de bizarre gevolgen voor ons privé leven, werden wij als bestuur van BWZ geconfronteerd met de nodige dilemma’s. Wij dragen verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze vrijwilligers, leden en huurders. Maar wij dragen ook verantwoordelijkheid voor het voortbestaan van onze vereniging. Zoals zovele verenigingen hebben wij te maken met een dalend aantal leden. Tegelijkertijd stijgen alle jaarlijkse kosten. Door het organiseren van nieuwe evenementen, het uitbreiden van onze spreekuren en de toename van verhuur van ons gebouw, zou dat voor ons niet echt problemen opleveren.

En toen kwam Corona……

Sindsdien ligt de boel plat. Met een beperkt aantal mensen doen wij de meest noodzakelijke werkzaamheden. Het belasting spreekuur ging en gaat gewoon beperkt door. Alleen op afspraak en met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen.

Wij missen de mensen en de gezellige sfeer die normaal gesproken ons gebouw vullen. Wij leven van persconferentie naar persconferentie om daarna te besluiten of er alweer iets kan of mag. Ons laatste besluit houdt in dat wij naast het belasting spreekuur ook het spreekuur juridische advieshulp weer op gaan starten voor onze leden.

Voor beide spreekuren kunt u telefonisch een bericht achterlaten via nummer 075-6178497 of een email sturen naar bwz-online@hetnet.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Wij zijn van plan deze crisis te overleven, kijken uit naar de volgende stap, kijken uit naar het nieuwe “normale” leven. In de hoop iedereen weer snel in goede gezondheid terug te zullen zien. BLIJF GEZOND!!!!

BWZ voor alle Zaanse uitkeringsgerechtigden, Pinkstraat 14, 1541 HD, Koog aan de Zaan