Versoepelen

Zoals eerder vermeld, is ons juridisch adviesspreekuur inmiddels weer opgestart. Tijdens de vakantieperiode alleen op afspraak. Vanaf 1 september kunt u ook gewoon weer binnen lopen, op woensdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Het zelfde geldt voor het belastingspreekuur. Voor een aangifte inkomstenbelasting graag wel een afspraak maken.

Ook onze biljarters zijn weer begonnen. Tot 23 juli alleen op donderdag middag. Vanaf die datum ook weer op dinsdag middag.

Tijdens de vakantie periode is onze zaal enkele dagen per week verhuurd aan “Het Scheppingsmuseum”. Meer informatie over data en tijden vermelden wij binnenkort.

Vanaf 1 september zien wij ook onze vaste huurders weer terug en is onze zaal ook weer beschikbaar voor verhuur aan derden. Laten we hopen dat het Corona virus niet opnieuw roet in het eten gaat gooien, en dat BWZ weer kan zijn zoals het was: voor en door uitkeringsgerechtigden!