Laatste nieuws

– Wij zijn gestart met een nieuw spreekuur voor mensen die het financieel moeilijk hebben; het overzicht over hun financiën wat kwijt zijn; in de schuldsanering zitten of de nazorg daarvan. Zij kunnen bij ons terecht voor hulp en ondersteuning. Soms is een luisterend oor al genoeg, maar het kan ook zijn voor bijvoorbeeld tips en advies over budgetteren of het helpen invullen van formulieren. De drempel naar instanties is vaak hoog, wij kunnen helpen die drempel te verlagen.
Een eerste gesprek is kosteloos. Als u lid wordt van BWZ, kunt u daarna kosteloos gebruik blijven maken van alle spreekuren. Het lidmaatschap bedraagt € 17,50 per jaar, zo nodig treffen wij hiervoor een regeling.
U kunt langskomen op ons inloopspreekuur op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Wilt u niet het risico lopen dat u moet wachten, belt u dan voor een afspraak met 075-6178497

Het maximaal aantal personen dat in onze zaal terecht kan voor vergaderingen enz.  is 25, waarvan twee vrijwilligers van BWZ.

Verhuur van de zaal is aangepast, het is nu ook mogelijk per uur te huren. Voor tarieven zie algemene informatie.

– Wij willen starten met verhuur voor thuiswerkers die een rustig plekje nodig hebben. Wij beschikken over WIFI.
Houdt deze site en onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Er wordt bij BWZ extra schoongemaakt vanwege het Corona virus. Daarnaast staat er op diverse plaatsen handgel. Omdat wij voldoende ruimte hebben om afstand te houden, is een mondkapje niet verplicht.